Nettbutikk

Nettbutikk
Selg varer og tjenester på internett enkelt med Esite Shop eller Esite Shop Pro. Betaling med kredittkort (krever Esite Shop Pro), oppkrav eller faktura. Legg ut dine produkter for salg på din webside med støtte for ulike betalingsformer, lagerhåndtering, fraktberegning med mer. Kunder kan registrere seg og få konto med ordrestatus og ordrehistorikk.

  • Profesjonell design
  • Tilpasset dine spesielle behov
  • Få en integerert løsning mot eksisterende systemer
  • Personlig oppfølging og brukerstøtte til deg fra våre eksperter

Kredittkortogbetaling

Betaling med NETS (BBS), DIBS, Worldpay, Paypal, oppkrav eller faktura. Kan enkelt utvides til flere betalingssystemer etter behov, flere finnes allerede.

Abonnementer

Løsningen kan enkelt settes opp for salg av abonnementer. Her kan man om ønskelig legge inn spesielle regler for hvem som kan bestille hva og når.

Plukklisterogetikettustkrift

Med programvare som du enkelt installerer på din maskin får du mulighet til å skrive ut plukklister og etiketter for nye ordre så du enkelt kan pakke og sende disse.

Minsideforkunder

Det kan settes opp for dine kunder en egen side i løsningen hvor de kan se ordrestatus, pakkesporing, kundedetaljer og ordrehistorikk. Også en oversikt over abonnementer dersom du har abonnementsprodukter.

Administrasjonssider

Fra egne administrasjonssider kan du se alle ordre, ordrestatus, ikke fullførte bestillinger, søke etter bestillinger, gjøre endringer, m.m.

Overvåkningogsikring

Din nettbutikk blir kontinuerlig overvåket for feilmeldinger i logger og forsøk på hacking. Mer info om drift og backup løsninger, klikk her.

Utvidelserogspesiellebehov

Løsningen er enkelt utvidbar for de med spesielle behov, det kan være f.eks. provisjonssystemer, rabatt, kunstavgifter, vervekampanjer, eksport av varer til Kelkoo og annet. Kombinert med modulen dataimport kan E-Site samhandle med andre systemer for håndtering av f.eks. vareregister, regnskap og fakturering.


Se dokumentasjon


Funksjonen inngår i følgende produkter:
  • E-Site Shop
  • E-Site Shop Pro
  • E-Site Enterprise

Støttet i følgende versjoner: Fra 3.1

Åpne referanseside
Bilder (klikk for større versjon):
Forklarende illustrasjon:

Nettbutikk


Skjermbilder:

Image for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkImage for NettbutikkDenne siden er skrevet ut fra www.esite.no