Printer friendly version

NyttiE-Site3.1


Published: 9/1/2010
Brukertyper, FTP tilgang til filer, oppdatert grafikk, søk i adminsidene, dataimport, Excel integrasjon og innebygget oppdateringsfunksjon.

Brukertyper

Med forenklede brukertyper blir det enklere administrasjon og redigeringen av websidene kan enkelt deles mellom flere ansatte. Det er nå tre brukertyper, som er bruker, administrator og utviklere.

FTP tilgang til filer

Når man skal overføre mange eller store filer eller arbeide med websiden som en explorer mappe, er Esite sin ftp tilgang nyttig for disse arbeidsoppgavene.

Oppdatert Brukergrensesnitt

Et mer intuitivt og forbedret brukergrensesnitt gjør det mer effektivt og behagelig å arbeide med Esite enn noensinne. Opplev forskjellen du også.
Med menyer tilgjengelig som høyreklikk er det rask tilgang inn til ofte brukte funksjoner, noe some r kjent fra Office verktøyene. Det er også hurtigtaster/snarveier inne i løsningen som gjør det raskere å arbeide.

Søk i admin sidene

Med lettere tilgjengelig søk inne i admnistrasjonssiden gjør det raskere å finned et innholdet man ønsker å arbeide med. Husker du ikke hvor den siste artikkelen er lagret, er det nå bare å søke etter den.

Data import

(for eksterne datakilder. Access, Excel, csv, SQL eller ODBC kilder)
Muligheter for å importere data fra eksisterende kilder og datasystemer inn i Esite. En stor fordel når man ønsker å publisere materiell og informasjon man allerede har organisert og tilgjengelig.

Eksport til Excel

Med rask og enkel eksport til Excel kan du nå analysere og bearbeide så godt som all informasjon i lister fra Esite rett I Excel. Kombinert med funksjonaliteten i dataimport vil du raskt og enkelt kunne publisere og oppdatere tilbake til esite.

Esite update

Inspirert av Windows Update er nå Esite update integrert som en del av løsningen. Last ned oppgraderinger og feilrettinger over internett. Dette gjør oppgraderingsprosessen også rimeligere fra en versjon til neste.

Go back