Printer friendly version

Nytt i E-Site 3.2.3
 

Endringer for adminbrukere


Dra og endre størrelser på bilder

Bilder blir nå automatisk skalert og utsnitt blir laget slik at bildene ikke mister høyde/bredde forhold. Vanligvis og tidligere i E-Site krevde dette at man behandlet bildene seperat i bilderedigeringsprogram.

Forenkletredigeringavsider

Forenklet redigeringEn ny redigeringsmodus er lagt til i systemet. Denne gjør det enklere å komme i gang med redigering av websidene, men samtidig bevarer alle de samme mulighetene. Redigeringsknappen øverst i verkøylinjen er byttet ut med en enkel "Rediger side" knapp. Denne gjør at man enkelt kan gå inn og ut av redigeringsmodus i sidene.

Se demo her

Nye vis elementer valgSorter etter kolonne

Gjør det mulig å endre sortering av elementer i en mappe basert på verdiene i en kolonne, f. eks. dato, tittel eller andre felter.

Se demo her

Nyttbildegalleri

Vi har nå laget en ny variant av bildegalleri. Fra bildersiden kan du velge "Colorbox" galleri, i dette galleriet vises bilder i fullskjerm i en popup.

Nyeviselementervalgpåartikkel

Vis elementer i fullvisningPå artikler og produkter er feltet "Vis overskrift og innledning i full visning" endret til en drop down.

Se demo her


Endringer for utviklere / avanserte brukere

Omskaleringavbilder

En ny skaleringsmodus gjør det mulig å bevare layout på en bedre måte. Bilder kan nå skaleres til å fylle et område, hvor skaleringsfunksjonen tar et utsnitt av bildet og evt. skalerer opp et bilde slik at det alltid treffer innunder spesifisert størrelse. Dette gjør at brukere som ikke har kunnskap om bilderedigering enklere kan laste opp bilder i alle mulige størrelseforhold uten at noen bilder blir smalere eller høyere enn andre i siden.

OppdatertCSSlayoutdesigner

Denne er oppdatert med et valg for å redigere bakgrunnsinnstillingen samt at click to select funksjonen nå viser hvilket element du beveger deg over både i strukturen og i forhåndsvisningen.

Malfortipsenvennmeldinger

Rediger og lag ditt eget oppsett for tips en venn meldingene. 

Oppdatertlayoutavinnstillingerpåstilsett

Stiler siden under alle stilsettene er fjernet, slik at man raskere kan se og redigere stiler i et stilsett.

Verktøylinjerblirstående

Verktøylinjene øverst i E-Site ligger nå alltid synlig øverst i adminsidene, disse forsvant før ut av bildet når man scrollet i sidene.

Nyefunksjonerforshop

  • Frakt og avgiftsberegning i handlekurv
  • Støtte for lagerhåndtering
  • Bekreft ordre side
  • Mulighet for flere betalingsalternativer

Skruavwebadressefeilmelding

Når man ikke oppgir webadresse gir dette i dag en feilmelding, dette kan man skru av i 3.2.3 slik at webadresse automatisk lages uten at noen feil vises. Se tidligere demo på feilmeldingen her

Fleredomenerienløsning

Støtten for flere domener i en løsning er utvidet til å støtte Windows 2008 Server, som vi nå kjører nye kunder og sider på. Mer info om hvordan

Livefeedfrahjelpmegknappen

La kunder sende en live feed eller send en live feed (levende skjermbilde) til E-Site support for å gi eller få hjelp direkte i adminsidene. Du kan se hva brukeren i andre enden ser på skjermen og hvor han beveger muspekeren.

Go back